Monday, December 3, 2012

Mõned pildid sellest, kui me saime 25

Pidu on muidugi tore asi. Peaasi muidugi, et poleks sünnipäev. Sünnipäev tähendab vanemaks saamist, aga seda me muidugi ei taha. Sünnipäev on tegelikult väike matus. Matame lootust ja elurõõmu. Teeme seda lauldes ja tantsides.
Maalehe sünnipäeval paugutasime ka õhupalle. Olime lustlikud. Võtsime otsekui viimast. Kes teab, kas 50. sünnipäev tuleb. Või kas meie silmas seda näevad...
Aga teie silmad võivad näha mõningaid pilte peost. Vabandan oma ühekülgsust, aga juhtus nii, et ülesvõtted on kõik daamide seltskonnas.
Siin on Maalehe ajakirjanik Sulev Oll oma kõrge ülemuse, AS Eesti Ajalehed juhatuse esinaise Kadi Lambotiga. Millegipärast on mul tunne, et alluv üritab ülemale midagi hambasse puhuda.... Ning teine pool tundub teda uskuvat.
Foto: TANEL MEOS

Sellel pildil on kirjamees Oll jäänud pildile turunduspreili Fimbergiga, kes on osalenud ka selle sajakilose mehe elupäästmises. Nimelt nautis ajakirjanik Oll Kreeka võlusid niivõrd, et kukkus tagasisõidul lennukis põmaki kokku. 
Iga kampsun on higisele ja teadvusetule lamajale abiks, ütleb nüüd uus vanasõna.
Foto: AHTO SOOARU




Noorte talentide jaht oma väljaande jaoks on keskea küpsust põdeva toimetaja Sulev Olli viinud kokku Lõuna-Eesti keeli kõneleva käredasõnalise preili Mirjam Nutoviga. Nimetatud preili sai tänavu ka üliõpilaste ajakirjanduspreemia, milline kajastub osaliselt ka tema rahuololevas ilmes. 
Foto: AHTO SOOARU
Võta veel üks naps! kõneleb see ülesvõte. Jah, selle klaasi ma kummutasingi. Ainsana selle õhtu jooksul. Olin nimelt ka väikest viisi autojuht. Neiu Angelikat juhtisin ka mitmel korral tantsule. Sedaviisi järeldades võib öelda, et minus on kaduma läinud juhtivtöötaja....
Foto: AHTO SOOARU




No comments: