Monday, December 14, 2009

Head vana aasta lõppu, Jõud!

Käisin Jõhvis Eestimaa Spordiliidu Jõud aastalõpupeol. Aasta lõpuni on küll veel pisut aega, aga suuremad jõuga tehtavad tööd peaksid ka spordimeestel tehtud olema. Nii tuldigi Jõhvi uude spordihoonesse ja lennutati vahuveinidelt korgid.
Kohal oli 11 maakondliku liidu esindused ja Tallinna kontori töötajad. Viimaseid on täpselt 2,5. Spordiliidu peasekretär Tarmo Volt, peaspetsialist Matti Reimann ja 0,5 nõunikut Ants Saar. Seega mingist priiskamisest rääkida ei saa.
Pidu polnud ka miski priiskamine, ehkki sealiha ja hapukapsad olid tõesti laual. Osamaksu eest sealjuures. Heeringas ning täidetud munad ka, kes soovib menüüd täpsustada.
Jagati auhindu aasta parimale sporditöötajale, omavalitsuse sporditöötajale, noortetreenerile, piirkondlikule spordisündmusele, üleriigilisele spordisündmusele. Õigemini küll viimaste korraldajatele.
Vene kaunitarid lasid eeskava raames laulu ning trampisid sinna juurde ka pisut tantsu. Idamaised võitlejad lõid palja käega puruks paar Eststeini katusekivi. Ning peotantsijad võlusid välja peomeeleolu.
Õige meeleolu lõi muidugi ansambel Pärgament, külameeste punt selle parimas mõttes. "Kus lauldi ja tantsiti, sinna veri vedas Rooberti...." Ja Ida-Viru maavanem Riho Breivel ise mängib selles pundis! Ansambel kutsuti isegi kaks korda tagasi!
Õhtu värvika lõpu eest hoolitses olümpiavõitja Jaak Uudmäe, rääkides Tallinna sõitvas bussis kolm krehvtist anekdooti. Millist? Ehhee, ei ütle.

No comments: